Om mig

Om Guidemette, Mette Kromann Thomsen – turistguide, rejseleder, lokalguide og foredragsholder

Mette er autoriseret turistfører og turistguide fra RUC på bachelor niveau og arbejder som lokalguide med indgående kendskab til København og Nord Sjælland på  byvandringer, cykelture, busture og  sejlads i Københavns Havn. Derudover har hun 30 års erfaring som rejseleder for henholdsvis danskere og amerikanere,  og har arbejdet som rejseleder i bl.a. Skandinavien, Rusland, Europa, Mellemøsten og USA, samt som guide på krydstogter i Middelhavet samt i Caribien.  

Mette er oprindeligt uddannet stewardesse hos SAS, og hun har rejst rundt i det meste af verden.

Udover opgaverne internationalt som rejseleder og autoriseret turistfører, er en af Mettes store passioner historiske byvandringer og specialture / “Smag På …”-ture i bl.a. København.

La Basilica di San Domenico i Siena

La Basilica di San Domenico i Siena

Et andet af Mettes store specialer er Italien, hvor hun med base i Siena i en årrække har studeret Italiensk og Italiensk historie på universitetet. Hendes kendskab til Italiensk historie, kultur, kunst og sprog er derfor meget indgående, og hun er rejseleder og turistguide for danskere på en lang række ture til Italien – se mere om turene her.

Mette er phytoterapeut /plantemedicinsk terapeut, akupunktør og healer og tilbyder vandreture i naturen med qi gong og meditation På Mettes urtevandringer henholdsvis i urtehaver eller i naturen, fortæller hun om nordiske lægeplanter, samt hvad de gør godt for.

Læs om Mettes Healing Garden HER

Mette Kromann Thomsen Lokal Guide København Turistfører & rejseleder

Mette Kromann Thomsen
Lokal Guide København
Turistfører & rejseleder

 

v. Mette Kromann Thomsen, Autoriseret turistfører, turistguide, rejseleder og foredragsholder

Skriv et svar